Κατασκευή Eshop

 
Κατασκευή eshop με χρήση νέων τεχνολογιώνΚατασκευή eshop με χρήση νέων τεχνολογιών

HTML5, CSS3, JavaScript σε συνδιασμό με responsive εικαστικό στο site για τη σωστή προβολή του σε κινητές συσκευές.
 
 
Κατασκευή eshop με χρήση φίλτρων αναζήτησης για την εύκολη αναζήτηση προϊόντων στο eshop σας.Κατασκευή eshop με χρήση φίλτρων αναζήτησης για την εύκολη αναζήτηση προϊόντων στο eshop σας. 

Ο τρόπος να διευκολύνετε τους πελάτες σας υπάρχει! Εσείς θα τον χρησιμοποιήσετε;
Κατασκευή eshop με εισαγωγή και διαχείριση των προϊόντων σας με excel.Κατασκευή eshop με εισαγωγή και διαχείριση των προϊόντων σας με excel. 

Μη σπαταλάτε απεριόριστο χρόνο στη διαχείριση του site σας, εξάλλου ο χρόνος είναι χρήμα!
 
Κατασκευή eshop με χρήση εργαλείων για τη βελτίωση της ταχύτητας του eshop σας.Κατασκευή eshop με χρήση εργαλείων για τη βελτίωση της ταχύτητας του eshop σας.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ταξινόμηση του site σας στις μηχανές αναζήτησης είναι το πόσο γρήγορα μπορεί να προσφέρει την πληροφορία που περιέχει στους χρήστες.
 
Κατασκευή eshop με ενσωματωμένα εργαλεία για τη προβολή σας στα social media.Κατασκευή eshop με ενσωματωμένα εργαλεία για τη προβολή σας στα social media.

Βοηθήστε τους χρήστες σας να κάνουν πιο γρήγορα τις παραγγελίες τους με τη δυνατότητα να κάνουν log in στο site σας με το λογαριασμό τους στο facebook ή στο twitter.
 
Κατασκευή eshop με όλους τους τρόπους πληρωμής και έξοδα αποστολής ανάλογα με τις ανάγκες σας.Κατασκευή eshop με όλους τους τρόπους πληρωμής και έξοδα αποστολής ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Φτιάξτε τα έξοδα αποστολής που θα χρεώνονται οι πελάτες σας βάση των αναγκών σας και δεχτείτε πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal και viva.
 
Κατασκευή eshop με χρήση των προϊόντων σας από το παλιό σας site.Κατασκευή eshop με χρήση των προϊόντων σας από το παλιό σας site.

Το eshop σας είναι παλιό και καθόλου φιλικό προς τους χρήστες του; Έχει έρθει λοιπόν η στιγμή που θέλετε να φτιάξετε ένα νέο και μοντέρνο eshop. Τι θα γίνει όμως με τις χιλιάδες ώρες που έχετε δαπανήσει για να καταχωρήσετε τα προϊόντα σας; Θα πρέπει να τα καταχωρήσετε από την αρχή; Η ομάδα της IcopWeb έχει υλοποιήσει εργαλεία για την μεταφορά των προϊόντων σας στο νέο eshop σας. Δεν έχει σημασία αν το παλιό σας site είναι joomla, wordpress, prestashop ή οτιδήποτε άλλο, εμείς θα μεταφέρουμε τα προϊόντα σας στο νέο σας eshop!
 

 

Κατασκευή, Eshop, Ιστοσελίδων